NL / EN
Jeadvocaat:
 • @LilyJeannie65 @pauwnl Het was een verspreking in een promo. Kan gebeuren maar wel een vervelende.

  20 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @HartvNL: Nieuw meldpunt voor mannen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld https://t.co/cXQrlqVVax

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @meesteradvocaat: Een (advocaat van) verdachte die onder bewind is gesteld, mag geen verweer voeren tegen vordering tot schadevergoeding…

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • “.. tegen de van moord verdachte Milica van Doorn?!?!!” Hallo!! Wakker worden @pauwnl Zij is VERmoord.

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @BeensSebastiaan: Morgen start de behandeling van het hoger beroep in de zaak rond de dood van #MitchHenriquez u weet wel die zaak waarb…

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Afluisteren standaard in Huis van Bewaring?
Geplaatst op 27.06.11

mr. Richard A. Korver, de advocaat die eerder een camera en bij een andere gelegenheid een microfoon aantrof in het Huis van Bewaring te Zoetermeer, heeft nu van de directie van het Huis van Bewaring een brief ontvangen waaruit blijkt dat hij voortaan met zijn client een kamer kan krijgen waarin geen afluisterapparatuur aanwezig is. Daartoe dient mr. Korver wel bij het maken van de afspraak nadrukkelijk te melden dat hij  van die kamer gebruik wenst te maken. Dit mag overigens alleen bij clienten met die geen vlucht/maatschappelijk risico hebben.

Voornoemde laat de indruk achter dat er kennelijk meer kamers met dan zonder afluistermogelijkheden zijn alwaar advocaten contact kunnen hebben met hun clienten. Je zou toch denken dat het andersom zou moeten zijn.

Ook deze brief is door mr. Korver doorgespeeld aan de Orde van Advocaten en de Minister van Veiligheid en Justitie met de oproep er iets aan te doen.

Kopie van de brief kunt u via de link hieronder lezen.

Klik hier om het bericht te openen (pdf)