NL / EN
Jeadvocaat:
Angela wil duidelijkheid over dood zoon - mr. Korver wil extra onderzoek
Geplaatst op 15.05.15

Angela Mollers uit Leimuiden verloor in 2009 haar 19-jarige zoon door een auto-ongeluk. Sindsdien vraag zij zich af of het daadwerkelijk een fataal ongeluk is geweest of dat er sprake was van opzet. Advocaat Richard Korver wil dat justitie extra onderzoek verricht om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van het ongeval.

Volgens getuigen werden Jordy en zijn collega uitgedaagd door een andere weggebruiker. Elke keer als Jordy hem wilde inhalen, gaf de bestuurder zoveel gas bij dat hij er niet voorbij kon. Bij de laatste inhaalacties duikt in een flauwe bocht opeens een tegenligger op. De voorligger blijft gas geven, waardoor Jordy met zijn auto frontaal op een autoambulance inrijdt.

Angela wil graag meer duidelijk over de oorzaak van het ongeluk en heeft daarom een advocaat ingeschakeld. Omdat dit erg veel geld kost, is ze een crowdfunding gestart. Ze hoopt dat extra onderzoek nieuwe informatie oplevert over de dood van haar zoon. “Ik wil dat duidelijk is wat de toedracht is. Voor mij is dit echt de laatste strohalm”, vertelt ze. Over haar ervaringen rondom het verlies van haar zoon heeft zij in 2012 een boek geschreven.

 

Klik hier voor het artikel