NL / EN
Jeadvocaat:
 • @LilyJeannie65 @pauwnl Het was een verspreking in een promo. Kan gebeuren maar wel een vervelende.

  20 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @HartvNL: Nieuw meldpunt voor mannen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld https://t.co/cXQrlqVVax

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @meesteradvocaat: Een (advocaat van) verdachte die onder bewind is gesteld, mag geen verweer voeren tegen vordering tot schadevergoeding…

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • “.. tegen de van moord verdachte Milica van Doorn?!?!!” Hallo!! Wakker worden @pauwnl Zij is VERmoord.

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @BeensSebastiaan: Morgen start de behandeling van het hoger beroep in de zaak rond de dood van #MitchHenriquez u weet wel die zaak waarb…

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Nieuwe wetgeving dwangakkoorden
Geplaatst op 05.08.08

Op basis van nieuwe wetgeving worden thans de eerste procedures gevoerd om zogenaamde dwangakkoorden tot stand te brengen.
Een dwangakkoord verplicht een schuldeiser genoegen te nemen met slechts gedeeltelijke betaling van zijn vordering tegen finale kwijting. Het Hof Leeuwarden is het eerste Hof dat over een dergelijke procedure volgens de nieuwe wetgeving oordeelt en wees onlangs een tussenarrest waarin zij de regels gaf rondom de dossiervorming. De schuldenaren in deze zaak worden bijgestaan door mr. Richard A. Korver van ons kantoor.

In eerste aanleg heeft mr. Korver schuldenaren overigens met succes bijgestaan en bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad met succes het dwangakkoord tot stand gebracht. De schuldeiser stelde het Hoger Beroep in waarover het Hof thans een oordeel moet vellen. Zodra dat oordeel bekend is vindt u dat ook op onze site. Voor de hele uitspraak klik hier.