NL / EN
Jeadvocaat:
 • @HomeschoolingNL Ja mijn zaak

  17 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @Advocaat_Sent: Sleutelbos met o.a. BMW autosleutel kwijt (zat in jas die gestolen is in P79 Den Bosch ) gevonden / verloren RT is heel…

  17 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @Gabrielle79: @jeadvocaat “We kunnen de beschuldigde persoon uitnodigen voor een gesprek en vragen of hij het gedaan heeft.” of “Tja...f…

  17 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @GeweldSeksueel: ‘Toen bracht hij, aarzelend, zijn eigen verhaal: als kind was hij jarenlang misbruikt door een familielid. Maar dat was…

  17 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • Hearhear https://t.co/qfNUI5CRrj

  17 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Ouders willen alsnog vervolging Albert Drent
Geplaatst op 17.02.12
17 februari 2012 18:37info

www.nu.nl publiceerde de volgende tekst:

AMSTERDAM - Het gerechtshof in Amsterdam moet justitie opdragen oud-eigenaar Albert Drent van het kinderdagverblijf Het Hofnarretje te vervolgen of in elk geval nader onderzoek naar hem te doen.

Ouders van slachtoffers in de Amsterdamse zedenzaak en BOINK (de belangenvereniging van ouders in de kinderopvang) hebben dit verzoek ingediend bij het hof. Hun advocaat Richard Korver maakte dit vrijdag bekend.

De hoofdverdachte in de zedenzaak, Robert M., werkte in Het Hofnarretje en zou daar slachtoffers hebben gemaakt.

Een groep ouders had aangifte gedaan tegen Drent omdat ze vonden dat hij heeft verzuimd de veiligheid van de kinderen te waarborgen. Het Openbaar Ministerie besloot in november echter om hem niet te vervolgen.

 

Tuintjes Zuid

 

Drent heeft Het Hofnarretje inmiddels verkocht. Tegenwoordig heeft het kinderdagverblijf een nieuwe naam: Tuintjes Zuid.

Robert M. heeft toegegeven dat hij 87 zeer jonge kinderen heeft misbruikt. Het OM vervolgt hem voor 67 van die zaken. De zaak tegen M. en zijn echtgenoot en medeverdachte Richard van O. komt in maart inhoudelijk voor de rechter en zal weken duren.

Klik hier om het bericht te openen (externe link)