NL / EN
Jeadvocaat:
 • @LilyJeannie65 @pauwnl Het was een verspreking in een promo. Kan gebeuren maar wel een vervelende.

  20 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @HartvNL: Nieuw meldpunt voor mannen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld https://t.co/cXQrlqVVax

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @meesteradvocaat: Een (advocaat van) verdachte die onder bewind is gesteld, mag geen verweer voeren tegen vordering tot schadevergoeding…

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • “.. tegen de van moord verdachte Milica van Doorn?!?!!” Hallo!! Wakker worden @pauwnl Zij is VERmoord.

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
 • RT @BeensSebastiaan: Morgen start de behandeling van het hoger beroep in de zaak rond de dood van #MitchHenriquez u weet wel die zaak waarb…

  19 nov 2018 - Favoriet - Retweet - Beantwoorden
Zedenadvocaat Richard Korver over falende agent in pedozaak: "Dit is schrikken"
Geplaatst op 21.01.15

Topadvocaat Richard Korver is geschrokken van het nieuws over de politieagent die geen actie ondernam bij de eerste melding over de zwempedo in Spaarnwoude.

Dat zegt hij in een interview met RTV NH. Korver is voorzitter van het landelijk advocatennetwerk voor gewelds- en zedenslachtoffers. "Het is altijd schrikken. Zeker als het gaat om dit soort ernstige misdrijven."

Genegeerd
Vandaag werd bekend dat een agent van de politie Noord-Holland een melding over de zwempedo Jacob V. negeerde. De zwemleraar wordt ervan verdacht in een zwembad in recreatiegebied Spaarnwoude ontucht te hebben gepleegd met 25 jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

"Als die melding goed was opgepakt, had het erger leed voorkomen kunnen worden", vervolgt Korver, die ook advocaat is in de zaak van Robert M. bij het Hofnarretje in Amsterdam. "Stel dat dit onderzoek had geleid tot aanhouding en veroordeling? Wat dan?" 

Robert M.
In de zaak van Robert M. liet de politie volgens Korver ook al steken vallen. "In 2006 en 2008 waren er ook al meldingen over Robert M. Deze zijn niet gebruikt."

 

Klik hier voor het artikel en om te luisteren naar het interview.